Možná převalujete v ústech pojmenování naší budoucí pekárny a moc tomu nerozumíte..
… chcete to pochopit?
Jedním z důvodů, proč jsme zvolili takový název je fakt, že tato pekárna je rodinná a stálou nabídku produktů tvoří naše rodina jako celek. Všechno, co upeču za účelem zařazení do nabídky pekárny jako první ochutná právě naše rodina.
Manžel, který (úplně upřímně) na sladké příliš není, je kritikem největším.
Je velmi těžké, aby se přes jeho síto dostal moučník, který neobsahuje povidla nebo alespoň mák. Naopak zelenou vždy dostane vše, co obsahuje slaninu nebo nějakou uzeninu.
Děti (obě holčičky) zase velmi kriticky přijímají bezlepkové moučníky (a to i když se jedná o přirozeně bezlepkový produkt, bez náhražek), výjimku však mají makronky – těch nikdy nemají dost.
Já jsem máma. Mou největší slabostí je karamel, mléčná čokoláda a cokoliv, co obsahuje slazené kondenzované mléko. Naopak velmi ráda si pochutnám na kvalitních oříšcích, které si přidávám do granoly, kaší, smoothie bowl, ale vím, že ve spojení s výše zmíněnou čokoládou a karamelem vytvoří neodolatelné kombinace!
Mám tedy 3 základní pravidla:
- za svými výrobky si stojím, pokud nebudou na požadované úrovni, neprodám je
- nikdy nedělám žádné kompromisy ve kvalitě surovin, se kterými pracuji
- produkt musí podpořit minimálně 5 lidí mimo nejužší rodinu
A zde přicházíte na řadu vy!
K zařazení do nabídky nestačí jen rodinná porada, ale požaduji potvrzení i zvenčí. Upečený výrobek označím za ochutnávku a hledám milovníky (převážně) sladkého, kteří ochutnají a předají upřímný feedback. Velmi ráda pak hodnocení zveřejním na Facebooku nebo v e-shopu u daného výrobku. V současné době mi tuto zpětnou vazbu dávají hlavně moji přátelé, ráda bych ale tento důležitý krok sdílela i s novými, naprosto cizími lidmi, s jinými požadavky, chutěmi a nápady.
Chcete se stát takovým testerem?
Přidejte se do Facebookové skupinky a počkejte na zprávu, kdy a co bude připraveno k ochutnání.
Pak se ozvěte, že ochutnáte rádi!
První podmínkou je si pro výrobek dojít/dojet – momentálně do Zásmuk
(u Kolína). Rozvoz ochutnávek bohužel není možný. Druhá podmínka je podat „konstruktivní kritiku“ – jestli byste si takový výrobek příště koupili, ev. co byste na něm změnili!
Trošku nestandardní nabídka. Vím. Ale nechci být další „no name“ pekárna. Chci, abyste věděli, od koho máte napečeno. A že to děláme pro vás. A tak to chceme dělat s vámi. To je všechno.
Mým životem je pečení – cukr, máslo a smetana jsou mé oblíbené ingredience. Jenže, jak bychom vypadali, kdybychom si takové dobroty dopřávali denně? Ráda se s vámi podělím o tu správnou rovnováhu mezi dokonale zdravým a absolutně hříšným.
Kompromisy ve kvalitě surovin u mě však nečekejte!